PRINCE OF PERSIA THE LOST CROWN KONUSU VE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

ASUS ROG RAPTURE GT-AX11000 HIZDA ÇOK İLERİ BİR SEVİYE

 Hız konusunda büyük bir avantaj yaratan bir modem ayrıca wi-fi 6E standartını desteklemesi ve 6E nin hem hız hem enerji tasaruflarının olması öne çıkan bir modem oluyor. wi-fi 6E kısa açıklamasına BURADAN BAKABİLİRSİNİZ. Aynı ürün isminde 6E yi desteklemeyen ürünlerde çıkıyor bu konuya dikkat edin aratırken ASUS ROG RAPTURE GT-AX11000 yanına 6E olarak aratın ayrıca asağıda koyduğum fotolardaki gibi modemin olmasına dikkat edin






ROG Rapture GT-AXE11000

GT-AXE11000 Tri-bant WiFi 6E (802.11ax) PS5 uyumlu oyuncu router’ı, yeni 6GHz bandı, 2.5G WAN/LAN portu, WAN toplama, VPN Fusion, Üç Katmanlı Oyun Hızlandırma, ücretsiz ağ güvenliği ve AiMesh desteği

  • Yeni Nesil WiFi standardı – hızları 11000 Mbps’e çıkaran Dünya’nın ilk WiFi 6E tri-bant router’ı.

  • Yeni 6Ghz frekans bandı – Daha geniş kanallar ve daha yüksek kapasite; daha yüksek performans, daha düşük gecikme ve daha az parazit sağlıyor.

  • 2.5G WAN/LAN Portu – 2.5G portu üzerinden aktarılan tüm ağ trafiğine en yüksek öncelik verilir. 2.5G port, WiFi 6’nın tüm potansiyelini göstermesini sağlar.

  • Mühendislikten gelen performans – Dört çekirdekli CPU, gelişmiş soğutma sistemi ve yeni seviyede hesaplama yetenekleri için optimize edilmiş anten tasarımı.

  • Üç Katmanlı Oyun Hızlandırma – Cihazdan sunucuya kadar her adımda oyun trafiğini hızlandırma.






Yorumlar